Over Mij

over mij, Eline Ulu het gezicht achter BananajafflesWelkom op Bananajaffles. Hier wat meer informatie over het gezicht achter Bananajaffles :-) Mijn naam is Eline, en samen met vriendlief Marvin maak ik op dit moment een wereldreis. Een moeilijke keuze om het veilige leventje achter te laten en de carrière stop te zetten, maar een keuze waar we nog steeds 100% achter staan! Jeetje mina, wat heeft onze reis ons tot nu toe veel moois, leerzaams en nieuws gebracht!

Ga je ook mee?

Juist omdat ik weet dat de keuze die Marvin en ik hebben gemaakt om op wereldreis te gaan niet makkelijk is, en voor vele anderen simpelweg niet mogelijk is, heb ik besloten om onze ervaringen op reis te gaan bijhouden. Op deze manier hoop ik het reizen en de bijbehorende ervaringen een stukje naar jullie toe te kunnen brengen.  Voornamelijk in de vorm van blogs of columns, maar ook als foto’s (zie reisfotografie) en soms zelfs als video’s (zie reisvideo’s). Laat het vanzelfsprekend zijn dat het schrijven voor Bananajaffles, over een onderwerp dat één van mij passies is: reizen, voor mij super leuk is om te doen! Met name als ik dan ook nog de feedback krijg van mijn lezers dat ze geïnspireerd zijn geraakt, of vragen krijg over bestemmingen of een plan van aanpak… Nou, dan ben ik helemaal in mijn element! :-)

Mocht je je afvragen waar de naam Bananajaffles voor staat en waarom deze gekozen is, lees dan snel de blog “Banana-what?” !

De pagina zelf heeft een informatieve kant, maar vooral ook een hele persoonlijke. Mijn missie is om onze reiservaringen een stukje naar Nederland te brengen, met het thema: ga je ook mee? Ik zal dus altijd schrijven vanuit mijn eigen perspectief, met behoorlijk wat persoonlijke anecdotes en kennis die is opgedaan. Soms met wat zelfspot en pijnlijke zelfreflecties, maar altijd luchtig en eerlijk. Ten slotte zijn wij ook maar gewoon twee mensen die een enge beslissing nemen en er het beste van proberen te maken! 😉 Het thema ‘ga je mee?’ slaat dus niet alleen maar op de fysieke reis, maar zeker ook op de ervaringen, het vallen en het opstaan, het lachen en het huilen…

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *